2022-12-04 Procházka haldou EMA s Jendou K.

obsahuje Žádné komentáře

Ahoj!

Spolu s Jendou Kubíčkem Vás zveme na společnou nedělní vycházku slezsko-ostravskou přírodou na rekultivovanou haldu Ema, odkud bude možno vidět celé centrum Ostravy. SRAZ 4.12. v 11:30 u busty Jana Amose Komenského v sadech poblíž Nové Radnice.

Kdo by měl problém s nalezením sochy Komenského ve stejnojmenných sadech, je to poblíž Pykové dámy, (a též poblíž adresy „Sadová 1“). Určitě se najdeme. Dobré boty a sváča s čajem s něčím silnějším by byly vhodné. A ještě k tomu dobrou náladu. Možnost tras je nepřeberná. To podle stavu a chuti mužstva/ženstva. Závěrem je v plánu hezká restaurace ne zrovna levná, tak ať se s tím počítá. Jinak trasa nebude dlouhá, ale kopečky budou. Halda se nevršila do nízky.

Já bych mohl uvést tisíc důvodů, proč nemohu vyjít na procházku do krásného okolí a radši se zakutlošit sám u televize. Také mám více důvodů vyjít s partou spřízněných duší do přírody mezi posilující stromy, zdravě se unavit, usnout bez dreku (léků) s vědomím, že jsem prožil hezký den a udělal něco pro sebe.

Těší se na Vás, Jenda.

 

Pro více informací o haldě klikněte na odkaz níže:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Halda_Ema

 

SANYO DIGITAL CAMERA

Autor fotografie: Karla Karla, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=52416419

Napište komentář